onsdag den 4. september 2013

Knækbrød

Det skal du bruge
1,25 dl hørfrø
1,25 dl sesamfrø
1,25 dl. solsikkekærner
1,25 dl havregryn
3,5 dl. hvedemel
1,25 dl. olivenolie
2 tsk. groft salt
2 dl. vand


Det skal du gøre
Forvarm ovnen til 190 grader C.

Bland alle ingredienser sammen, og rør det godt. 

Dejen skal være meget klistret.
Del dejen på i 3 portioner der lægges ud på hvert sit stykke bagepapir. 
Tag et 4. stykke bagepapir, og læg oven på, og rul dejen ud, så den fylder hele arket.  (Husk at fjerne det øverste papir igen)
Bruge en pizzaskærer eller en skarp kniv til at skære knækbrødet i den ønsket størrelse. 
Bag knækbrødet i 12-15 min. eller ind til det er let gyldent. 
Når knækbrødet er køles at, kan det opbevares ret længe i en lufttæt beholder. 





Ingen kommentarer:

Send en kommentar