mandag den 24. juni 2013

Pavlova

En fantastisk nem sommer dessert, der smager lækkert!

Det skal du bruge

Marengsmasse                                                                                
1 dl. past. æggehvide                                                                       
1/2 tsk. eddike                                                                                                                 
150 g sukker                                                                     
125 g Marcipan (kan unlades)

Fyld
¼ l piskefløde
500 g sommerbær

Sådan gør du
Pisk æggehviderne, eddike og halvdelen af sukkeret til guf. Ved det resterende sukker i, og pisk det videre til der et helt sejt.
Hvis du ønsker marcipan i, rives denne og vendes hurtigt sammen.
Marengsen ligges på en bageplade med bagepapir i en diameter på ca. 25 cm.
Bag marengsen i 30-40 min. ved 150 grader til marengsen er sej i midten.
Når bunden er bagt sættes den på en rist til afkøling.
Inden den skal serveres pyntes med pisket flødeskum og bær


Ingen kommentarer:

Send en kommentar