Ca. 16 skiver
Jeg havde lige to velmodne bananer der skulle bruges, og så
skal der selvfølgelig bages banankage.
Det skal du bruge
3 æg
170 g sukker
Korn fra ½ vaniljestang
125 g hvedemel
1 tsk bagepulver
100 g smeltet, afkølet smør
1 eller 2 moset banan, alt efter
hvor svampet du vil have den.
Det
skal du gøre:
Pisk
æg, sukker og vaniljekorn til en luftig masse.
Bland
mel og bagepulver sammen og vend det i æggemassen, skiftevis med det smeltet
smør.
Vend
den/de moste banan(er) i.
Hæld
dejen i en smurt franskbrødsform (ca. 1 liter) (man kan også bage dem i en muffin
pande, så du i stedet for får banan muffins) og bag kagen nederst i en 175
grader varm ovn i ca. 55 min. (mindre tid hvis du laver muffins)
Vend
den ud på en rist og lad den afkøle. Fordel overtrækschokoladen på kagen.
Hvis
du ikke vil have chokolade oven på kagen, kan du i stedet for vælge at hakke
den groft og komme den i dejen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar