lørdag den 22. juni 2013

Banankage


Ca. 16 skiver
Jeg havde lige to velmodne bananer der skulle bruges, og så skal der selvfølgelig bages banankage.

Det skal du bruge
3 æg
170 g sukker
Korn fra ½ vaniljestang
125 g hvedemel  
1 tsk bagepulver
100 g smeltet, afkølet smør
1 eller 2 moset banan, alt efter hvor svampet du vil have den.

Det skal du gøre:
Pisk æg, sukker og vaniljekorn til en luftig masse.
Bland mel og bagepulver sammen og vend det i æggemassen, skiftevis med det smeltet smør.
Vend den/de moste banan(er) i.
Hæld dejen i en smurt franskbrødsform (ca. 1 liter) (man kan også bage dem i en muffin pande, så du i stedet for får banan muffins) og bag kagen nederst i en 175 grader varm ovn i ca. 55 min. (mindre tid hvis du laver muffins)
Vend den ud på en rist og lad den afkøle. Fordel overtrækschokoladen på kagen.
Hvis du ikke vil have chokolade oven på kagen, kan du i stedet for vælge at hakke den groft og komme den i dejen. 





Ingen kommentarer:

Send en kommentar