Småkager
125 g mel
125 g Smør
65 g kokosmel
65 g sukker
1/4 tsk. hjortetaksalt.
Romglasur
100 g floramelis
1 spsk. rom
1 tsk. vand
Det skal du gøre:
Tænd ovnen på 200 grader (180 varmluft)
Bland mel og hjortetaksalt. Smuldr smøret i,
tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt det sammen til en dej.
Del dejen i 3 lige store dele, og rul dem så de er lige så lange som din bageplade.
Tryk dem let flade med hånden.
Bag stængerne i 10-15 min. eller til de er let gyldne.
Mens de bages laves glasuren.
Når stængerne er bagt færdige, skal de overtrækkes med glasuren med det samme.
Efterfølgende skære du stængerne i 2 cm. brede snitter.
Sørg for at kagerne er helt kolde, inden du ligger dem i en dåse/bøtte, ellers bliver de bløde.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar